Δεν υπάρχει ακόμα βίντεο

ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑ

Η ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑ δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας εδώ και 10 χρόνια. Πρωταρχικός μας στόχος όλα αυτά τα χρόνια είναι ο άνθρωπος. Ξεκινήσαμε με το home care με εντερική  διατροφή σε καρκινοπαθείς ασθενείς στο σπίτι. Η σίτιση τους περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής πόσιμα από το στόμα καθώς και πλήρη εντερική διατροφή μέσω levin σίτισης, γαστροστομίας ή νηστιδοστομίας. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή και σε συνεργασία με τον θεράπων ιατρό παρέχουμε τα κατάλληλα σκευάσματα για την πλήρη ή συμπληρωματική σίτιση των ασθενών.

Παρεντερική διατροφή Home care κυρίως σε καρκινοπαθείς ασθενείς αλλά και σε ασθενείς με Σύνδρομο Βραχέος Εντέρου, με νόσο Chrohn και άλλες φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου ,είναι ο τομέας που δραστηριοποιούμαστε από το 2012. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ξεκίνησε να καλύπτει ασθενείς με παρεντερική διατροφή στο σπίτι. Η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό μας, ο επαγγελματισμός μας και η προσήλωση στον άνθρωπο μας κάνουν μοναδικούς και πρωτοπόρους στον τομέα του Home Care με παρεντερική διατροφή στην Ελλάδα. Από το Διδυμότειχο μέχρι την Ηγουμενίστα και από την Δράμα μέχρι την νότια Κρήτη εξυπηρετήσαμε ασθενείς σε όλη την Ελλάδα, με κύριο στόχο μας πως θα προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους ασθενείς μας, ώστε να έχουν ποιότητα στην ζωή της, να ενυδατώνονται και να λαμβάνουν καθημερινά τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες.

ΑΝΦΑΡΜ ΕΛΛΑΣ A.E

Από το 2007 η εταιρεία μας έχει αναλάβει την προώθηση των φαρμακευτικών σκευασμάτων  της εταιρείας ΑΝΦΑΡΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.   στην Β. Ελλάδα, τόσο στην νοσοκομειακή όσο και στην εξωνοσοκομειακή αγορά. 

Για περισσότερες πληροφορίες www.anfarmhellas.com